Skip to content

Magazine “Winkelen in Wassenaar” ligt weer op de mat

14 mei 20142 minute read

Wassenaar – Gisteren viel (als het goed is) de nieuwe editie van „Winkelen in Wassenaar” bij u op de mat. Het magazine, dat wordt gemaakt door Stichting Centrum Management Wassenaar (voorheen Winkeliersvereniging Wassenaar) komt 2x per jaar uit in het voor- en najaar.

Lancering
Vorige week dinsdag 5 mei was The Perfect Taste de perfecte ambiance voor de lancering van het 5e nummer (3e jaargang) van het door het CentrumManagement Wassenaar uitgebrachte magazine ‘Winkelen in Wassenaar’. Tijdens een informeel ontbijt, in aanwezigheid van burgemeester Jan Hoekema, was iedereen enthousiast over het eindresultaat. Centrummanager Tiny van der Feltz sprak haar waardering uit voor fotograaf Jan van der Plas, die zoals altijd alle foto’s maakte en zijn studio ter beschikking stelde voor de fotoshoots.

In deze editie
In deze editie leuke artikelen over nieuwe ondernemers in ons centrum, zoals Denise van SooFrench die 3 heerlijke lenterecepten met u deelt. Maar ook leuke verhalen van verschillende familiebedrijven die Wassenaar rijk is. Verder zijn er rubrieken als Aan het molenplein, Wonen in Wassenaar, Kunst in Wassenaar, etc. kortom een magazine vol met leuke en interessante artikelen.

I buy in Wassenaar
Een leuke manier om het belang van het kopen in eigen dorp te stimuleren en onze lokale economie te steunen. Graag zoveel mogelijk stickers op fietsen, bromfietsen, autobumpers enzovoort. Maak een originele selfie van jou en de sticker, stuur die op aan: stichtingcentrummanagementwass@gmail.com. De leukste selfies komen in het volgende magazine en onder de inzenders wordt een prijs ter waarde van € 150 verloot.

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top