Skip to content

Informatie omtrent de ‘seksrel’ wordt geheim gehouden door Wassenaar

15 mei 201443 second read

Wassenaar – De gemeente Wassenaar gaat alle financiële details over afkoopsommen omtrent de geruchtmakende ‘seksrel’ op raadhuis de Paauw geheim houden. Ruim voor er sprake was van de afkoopsom van 151.000 euro, werd door B&W besloten alles omtrent de ‘seksrel’ geheim te houden. Dit meldt het AD vandaag op hun website.

AD deed een beroep op de Wob (Wet openbaarheid van bestuur). Zo wisten ze de hand te leggen op het ‚geheimhoudingsbesluit’ dat door het college werd genomen tijdens hun vergadering op 6 maart 2013. In dit besluit staat ook dat toekomstige documenten niet mogen worden ingezien. De gemeenteraad is hier niet van op de hoogte gesteld, en wist hier dus niks van.

“De wel beschikbare documenten reppen van ‘kosten voor juridische bijstand’ enerzijds en ‘schadevergoeding voor verlies aan arbeidsvermogen, reputatieschade en smartengeld’ anderzijds. De details wil Wassenaar geheim houden.” zo meldt het AD.

Tags

SeksrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top