Skip to content

Lezen met je oren

15 mei 201445 second read

Wassenaar – Van 19 t/m 25 mei is er in de bibliotheek speciale aandacht voor het luisterboek. In de bibliotheek zijn luisterboeken te leen, gewoon net als een papieren boek om te ‘lezen’ waar en wanneer u wilt: in de trein, auto, tijdens het sporten, strijken, tuinierend of in bed.

De boeken worden integraal voorgelezen door professionele voorlezers. De collectie luisterboeken wordt steeds groter, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Via de app Luisterbieb zijn veel titels te downloaden om via uw smartphone of tablet te beluisteren.

Tijdens de “Week van het Luisterboek” ontvangen leden die een luisterboek lenen in de bibliotheek een extra luisterboek om te houden: Liever horen we onszelf. Dit verhaal wordt voorgelezen door niemand minder dan Renate Dorrestein. Het is een liefdesverhaal vol onverwachte wendingen.

Meer informatie over luisterboeken en over de Luisterbieb-app is te vinden op www.luisterbieb.bibliotheek.nl of neem contact op met uw bibliotheek.

Tags

BibliotheekOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top