Skip to content

De Beste leraar Nederlands van Nederland komt uit Wassenaar?

16 mei 201437 second read

Wassenaar – ‘Onze’ Heleen is in de race voor de titel ‘Beste leraar Nederlands van Nederland’. Iets waar wij trots op zijn. Vandaag is de laatste dag dat er gestemd kan worden.

Het is een nek-aan-nek-race en iedere stem telt. U stemt toch zeker ook voor Heleen via www.onzetaal.nl/poll (even naar beneden scrollen voor de stemmodule), want een stem voor Heleen is een stem voor creatief, innovatief en motiverend onderwijs.

We wensen Heleen veel succes (met afwachten en geduldig zijn). Er kan vandaag nog tot 18.00 uur gestemd worden, daarna sluit de poll. Morgenochtend tussen 11.00 en 12.00 is Heleen weer aanwezig in het radioprogramma De Taalstaat van Frits Spits, samen met de twee andere kandidaten. Dan zal minister Bussemaker van Onderwijs de winnaar bekend maken.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top