Skip to content

Leendert de Lange versterkt Dietz Communicatie

17 mei 20142 minute read

Wassenaar – Leendert de Lange (41), nu locoburgemeester en wethouder ruimtelijke ordening, economie en omgevingsbeheer van de gemeente Wassenaar, versterkt per juni 2014 het team van Dietz Communicatie in Utrecht. Hij zal zich bij Dietz Communicatie met name toeleggen op alliantiemanagement, crisiscommunicatie en complexe strategische vraagstukken.

Eerder was Leendert de Lange o.a. wethouder van de gemeente Noordwijk, regionaal bestuurder op het gebied van verkeer en vervoer, adviseur parlementaire en departementale contacten bij de gemeente Den Haag en persvoorlichter bij het Openbaar Ministerie. Hij studeerde Bestuurskunde (specialisatie politiek en bestuurlijk management) aan de Universiteit Leiden.

Bouwen van allianties
Leendert de Lange over zijn keuze voor Dietz Communicatie: ‘De vraagstukken en projecten van Dietz Communicatie bevinden zich veelal op het snijvlak van lokaal-regionale politiek, het bedrijfsleven en de inwoners. Dit is al geruime tijd mijn wereld. Het samenbrengen van mensen en het creëren van draagvlak zie ik als de sleutel voor succes. Stap voor stap toewerken naar een concreet resultaat. De wijze waarop de collega’s van Dietz Communicatie hierin opereren spreekt mij bijzonder aan. Ik voeg dan ook graag mijn ervaring toe aan dit team. Het is zo ongelooflijk jammer als er kansen blijven liggen in een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven, inwoners en de overheid omdat je elkaar niet verstaat. Ik help graag mee als bruggenbouwer en politiek- en bestuurlijk ervaringsdeskundige om die vertaalslag te maken.’

Over Dietz Communicatie
Dietz Communicatie is als strategisch communicatieadviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van regionale economie, ruimtelijke ontwikkeling, bouw en vastgoed. Dietz Communicatie is gevestigd in Utrecht.

Tags

WassenaarWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top