Skip to content

Scooterrijder komt ten val op de Prinsenweg

17 mei 201435 second read

Wassenaar – Vanavond omstreeks 21:00 is er een scooterrijder ten val gekomen op de Prinsenweg. Bij het ongeval waren geen andere personen of voertuigen betrokken.

De scooterrijder kwam door nog onbekende reden ten val en is per ambulance onder A1* afgevoerd naar het LUMC. Bij de val zijn twee geparkeerde auto’s beschadigd geraakt. De verkeerspolitie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Wat de toestand van het slachtoffer is weten we op dit moment niet.

A1-urgentie: een spoedurgentie waarbij de ambulance binnen 15 minuten ter plaatse moet zijn. Er is dan sprake van een mogelijk levensbedreigende situatie. Bij deze urgentie wordt gereden met optische en akoestische signalen. Voorbeelden van spoedurgentie zijn onder meer een hartinfarct, ongevallen, reanimatie.

Tags

OngevalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top