Skip to content

Burgemeester feliciteert 65-jarig bruidspaar Zellenrath-van Bruggen

18 mei 201431 second read

Wassenaar – Burgemeester Jan Hoekema brengt op maandag 19 mei om 15.15 uur een bezoek het 65 jarig bruidspaar de heer en mevrouw Zellenrath-van Bruggen.

De heer A.H. Zellenrath is geboren op 11 augustus 1925 in Rotterdam. Mevrouw G. Zellenrath-van Bruggen is geboren op 1 februari 1926 eveneens in Rotterdam. Op 19 mei 1949 zijn zij in Rotterdam getrouwd. Zij hebben drie kinderen en een aantal kleinkinderen. Tot 1973 woonden zij in Arnhem. In verband met zijn werkzaamheden bij de PTT in Den Haag zijn zij in Wassenaar komen wonen, waar zij tot voor kort met veel plezier woonden aan de Rozeveldlaan. Vijf jaar geleden heeft de burgemeester het echtpaar bezocht vanwege hun 60 jarige huwelijksfeest.

Tags

HoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top