Skip to content

Café Maaldrift biedt op 25 mei het podium aan de Jazzschool Den Haag

18 mei 20142 minute read

Wassenaar – Nog één keer voor de zomervakantie biedt Café Maaldrift op zondagmiddag 25 mei a.s. podium aan de Jazzschool Den Haag en de jazzafdeling van Cultuurcentrum BplusC in Leiden e.o.

Dit keer wordt de middag geheel ingevuld door de muziek leerlingen van Victor Borkent, docent bij Jazzschool Den Haag. Natuurlijk zal het er weer swingend aan toegaan en kan iedereen ervaren hoe leuk het toch is om onder professionele begeleiding met elkaar muziek te maken. Het programma ziet er als volgt uit:

Vocal Jazz Combo:
Een aantal zangeressen zullen onder begeleiding van een combo bestaande uit: Victor Borkent op bas, Marcel Kläring op slagwerk en Frank Hakhoff piano weer enkele fraaie standaards ten gehore brengen.

Mainstream Combo:
Deze formatie is al geruime tijd bij elkaar en bestaat uit enthousiaste dames en heren die zich helemaal thuis voelen in de arrangementen die Victor voor hen heeft samengesteld.

Vocaal Intermezzo met Emilia Vancini:
Emilia is net als de huidige vocalisten van Jazzschool Den Haag ooit begonnen in een vocaal combo van het voormalige Koorenhuis. Zij is na een aantal jaren haar eigen weg gegaan en heeft zich ontwikkeld tot een professionele zangeres. Zij heeft enkele fraaie CD’s op haar naam staan waaronder haar laatste release “What ever Posessed Me” Zij wordt vanmiddag begeleid door: Sander Scholtens (slagwerk), Frans Bouwmeester (bas), Victor Borkent (trompet) en Frank Hakhoff (Piano).

JZDH Allstars
Het optreden van dit mainstream jazzcombo in Maaldrift op 13 april werd zeer gewaardeerd. Daarom sluiten de acht leden van deze formatie, swingend de middag af. Het geheel staat weer onder leiding van Victor Borkent die speciaal voor deze gelegenheid een aantal fraaie arrangementen bij elkaar heeft gezocht.

Familie, vrienden, kennissen en ander publiek is van harte welkom onder het genot van en drankje de gezellige ongedwongen sfeer in Café Maaldrift te proeven. Kom tijdig, want uit ervaring weten we dat het druk kan worden.

25 april 2014
15:00 – 18:00 uur.
Entree gratis

Café Maaldrift
Rijksstraatweg 187
2245 AA Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top