Skip to content

Wethouder Koşer Kaya feliciteert ‘onze’ Heleen met prijs

19 mei 201437 second read

Wassenaar – Docente Heleen Ogier van het Rijnlands Lyceum in Wassenaar eindigde afgelopen zaterdag in de top drie bij de verkiezing ‘Beste Leraar Nederlands van Nederland’. Wethouder Fatma Koşer Kaya (onderwijs) verraste haar vanmiddag op school met een boeket bloemen om haar te feliciteren. ‘Het is een geweldige prestatie dat Heleen bij de drie beste leraren Nederlands van Nederland hoort’.

Het KRO-radioprogramma De Taalstaat en het Genootschap Onze Taal organiseerden de verkiezing en stelden veertien docenten kandidaat voor de titel. Een vakjury nomineerde drie kandidaten. 2.500 luisteraars brachten een stem uit. Op zaterdag 17 mei maakte de Taalstaat in een bijzondere uitzending de uitslag bekend. Heleen Ogier: ‘Als docente van een relatief kleine gemeente ben ik extra trots dat ik deze prijs in ontvangst mocht nemen’.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top