Skip to content

YMCA Wassenaar op bezoek in Toverland

19 mei 201435 second read

Wassenaar – Het YMCA Wassenaar had zondag 18 mei zijn jaarlijkse uitgaansdag. Dit jaar naar Toverland in Sevenum. Ze hadden een voorspoedige heenreis en arriveerde in Sevenum om 10.45 uur. Na de groepsfoto’s konden de kinderen in groepjes het park verkennen.

Zeker gezien de heerlijke weersomstandigheden heeft iedereen een fantastische dag beleefd. Een schitterend park wat vorig jaar nog is uitgebreid met vele nieuwe attracties. De topattractie van Toverland is de Troy. De grootste houten achtbaan van de Benelux. De terugreis naar het mooie Wassenaar verliep wederom zeer voorspoedig en ze arriveerde om 18.25 uur in Wassenaar waar de ouders geduldig en vol verwachting de kinderen verwelkomde. Al met al weer een dag om niet snel te vergeten voor 52 kinderen en 6 begeleiders.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top