Skip to content

Kieviten Heren B na 10 jaar weer kampioen

20 mei 201453 second read

Wassenaar – Heren B is het dit jaar dan eindelijk gelukt. Met maar 2 verloren wedstrijden en 22 gewonnen zijn ze klaar voor de 1ste klasse. Onder begeleiding van Wally Berkhout is het gelukt om na 10 jaar weer een team te laten promoveren.

Dit ging niet zonder slag of stoot. In het eerste half jaar ging de Keeper, Gerard Wielinga, onder het mes met een schouder blessure, moest de veteraan Ruud Wentrup een stapje terug doen met wat blessures en had de penningmeester Marco Voorbij vooral erg druk met zijn nieuwe bedrijf. Na de champagne was het tijd voor een BBQ op kieviten die weer perfect georganiseerd was door Paula en Johan van de Bar.

Heren, goed gedaan en succes volgend seizoen.

Foto
Van links naar rechts boven: Dirkjan Goossen, Frank van Waesberghe, Patrick de Kanter, Frank van de Assem, Dan van Deursen, Stef Schroder, Tjerk Suurebroek, Robin Smit, Wally Berkhout.
Van links naar rechts onder: Joost Jansen, Pieter Jelle Bakkum, Harm Schut, Lau van Eesteren, Ruud Wentrup, Gerard Wilinga en Kees Gerretse.
Ontbreken: Huub Lauwen, Marco Voorbij en Paul Engels.

Tags

KampioenKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top