Skip to content

Minimaregelingen bij SKW

20 mei 201439 second read

Wassenaar – De heren Jim McGonigal en Anton Beeren zullen op maandag 2 juni op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) voorlichting geven over Bijzondere Bijstand en minimabeleid van de gemeente Wassenaar. Zij zullen ook de wetsontwikkelingen toelichten op het gebied van sociale zaken.

Verder gaat het SKW het voorbije werkseizoen evalueren en onderwerpen plannen voor het nieuwe werkjaar. Tot slot neemt het SKW afscheid van voorzitter Tini van der Heiden en introduceert de nieuwe voorzitter Pim van de Locht zich. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden en belanghebbenden zijn op 2 juni van harte welkom.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top