Skip to content

Spetterend badmintonevent met clinic voor alle Wassenaarse jeugd

20 mei 201448 second read

Wassenaar – De Wassenaarse Badminton Vereniging BCW bestaat 40 jaar. Zij pakt daarom uit met een gratis badminton demonstratie en clinic. Heel Wassenaar is welkom om naar de demonstratie te komen kijken. Specifiek wordt de Wassenaarse jeugd van 6 tot 16 jaar uitgenodigd. Zij kunnen actief deelnemen aan de clinic. Kom zaterdag 24 mei om 14.00 uur naar sporthal de Schulpwei en win een leuke prijs (rackets en shuttles zijn beschikbaar).

Twee oud nationaal kampioenen de gebroeders Dennis en Arless Tjin-Asjoe komen 2 uur lang een clinic en demonstratie geven. Dennis is nog steeds jeugdtrainer bij landskampioen Van Zundert VELO. De badmintonclinic zal bol staan van actie en entertainment waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken op een vrolijke manier. Zowel de beginnende als de gevorderde jeugd kunnen hun hart ophalen. Wil je aan de clinic meedoen neem dan wel sportschoenen zonder zwarte zool mee. Om 16.00 is er een leuke en verrassende prijsuitreiking.

Meer informatie is te vinden op de website van B.C. Wassenaar: www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top