Ga naar hoofdinhoud

2-daags dressuurevenement op 24 en 25 mei bij Manege Santhorst

21 mei 20142 minute read

Wassenaar – Op 24 en 25 mei is er op het terrein van Manege Santhorst aan de Papeweg 43 Wassenaar een 2-daags dressuurevenement, georganiseerd door Rijver Rijnland.

Dit outdoor- evenement wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en krijgt hopelijk een jaarlijks vervolg. Er kan gestart worden in de rubrieken Bixie en B t/m Z2, er zijn diverse mooie prijzen te winnen in elk afzonderlijke rubriek en er is een “overall” prijs voor de combinatie met het hoogste aantal punten verreden over de 2 dagen.

De wedstrijd zal gereden worden in de prachtig gelegen buitenbak, beide dagen starten we om 9.15 en we hebben beide dagen een dag vullend programma tot ongeveer 18.00 uur

Tevens zal er op beide dagen een fancy fair gehouden worden met diverse kramen waaronder een 2e hands paardenspullen verkoop en diverse verlotingen waarbij een dressuurles van Annemiek Salman en een fotoshoot van Dorien Guurink van DoFotowerken te winnen zijn. De opbrengst hiervan zal gaan naar Brooke Hospital for Animals.

Daarnaast zullen er nog kramen staan van:
– Manentailshop, het geheim van mooi, langer en voller haar voor mens en paard.
– Danni Rodenburg van By Myself dlr, zij maakt van paardenhaar unieke sieraden, een kleurrijke bloemenkraam.
– Mandy Turk van Beauty4allpeolpe, zij is gewichtsconsulente en gespecialiseerd in voedingssupplementen en energie drankjes.
– Ascot’s Finest, ruitersportartikelen zal alleen op de zaterdag aanwezig.
– Patricia van Bohemen van Horseshop De Bles oa. leverancier van de wedstrijd prijzen en aanwezig met een kraam op de zondag.

De gezellige bar van de manege is uiteraard ook geopend op beide dagen en als de weergoden ons nu ook nog gunstig gezind zijn wordt het vast en zeker een geslaagd evenement. Hopelijk tot ziens op 24/25 mei.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top