Skip to content

Afscheidsfeest MasWas

21 mei 201444 second read

Wassenaar – Omdat de wettelijke verplichting en de financiering er niet meer is hebben de scholen besloten de leerlingen geen individuele stages meer te laten lopen en dus houdt de MasWas op met bestaan met ingang van 1 augustus 2014. Op 5 juni aanstaande nemen we afscheid van de twee stagemakelaars Els ‘t Hooft en Remke van Rooden.

Heeft u in het verleden contact gehad met de MasWas maar geen uitnodiging ontvangen en wilt u wel graag afscheid nemen van de stagemakelaars dan bent u van harte welkom. Er is een programma van 15.00 tot 18.30 uur. Van 3 tot half 5 gaan we op de fiets een viertal vrijwilligersorganisaties langs. Vanaf half 5 bent u welkom voor een hapje en drankje in de Rode Kruiszaal van het Van Heeckerenhuis. Om te weten hoeveel mensen deelnemen verzoek ik u uw opgave voor 28 mei (kan ook alleen voor de borrel zijn) te mailen naar remkevanrooden@maswas.nl.

Tags

MasWasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top