Ga naar hoofdinhoud

Bibliotheek 5 jaar in de Langstraat

21 mei 201442 second read

Wassenaar – Zondag 29 juni a.s. is het alweer vijf jaar geleden dat prinses Máxima de bibliotheek in zijn huidige vorm officieel opende. Nu 5 lentes later wil Bibliotheek Wassenaar dit eerste lustrum graag feestelijk met u vieren, zeker gezien het (nationale) succes van de bibliotheek.

De Stichting Vrienden van Bibliotheek Wassenaar maakt dit feest ook daadwerkelijk mogelijk voor een ieder! Er zullen daarom in de eerste week van juli diverse activiteiten extra georganiseerd worden door de bibliotheek. De feestweek gaat zondag 29 juni van start met kindertheater Kaboem om 10.30 u voor de kleintjes en twee feestelijke filmvoorstellingen: Pim & Pom voor de jeugd om 13.15 u en A Weekend in Paris voor volwassenen om 15.15 u. Het complete programma van de lustrumweek volgt nog zodra deze definitief is. U kunt het programma dan uiteraard vinden op de website van de bibliotheek www.obvw.nl.

Tags

OBVWWassenaar
Back To Top