Skip to content

Badmintonclinic op de Kievietschool

22 mei 20142 minute read

Wassenaar – Vorige week is er op de Kievietschool voor groep 7 en groep 8 een clinic door leden van Badminton Club Wassenaar gegeven.

Onder leiding van Jochem Donath en met hulp van gymjuf Marion Komdeur hebben de leerlingen een aantal basistechnieken geleerd. Na een korte warming-up en een uitleg hoe je het racket goed vast moet houden gingen de kinderen zelf aan de slag. Een goede service (bij badminton altijd onderhands!) en de juiste slagbeweging werden ook nog voorgedaan en uitgelegd. Aan het eind was er ook nog tijd voor een partijtje mix/dubbel waarbij de winnaars bleven staan en zo steeds opnieuw uitgedaagd werden.

Wil jij ook wel eens zien hoe snel, spannend, vermoeiend, gezellig, leerzaam maar vooral hoe leuk badminton is dan kan je zaterdag 24 mei langskomen bij Badminton Club Wassenaar! Van 14.00 uur tot 16.00 uur is iedereen van 6 jaar tot 16 jaar welkom in de Sporthal de Schulpwei. Kom in sportkleren en sportschoenen zonder zwarte zolen en BCW zorgt voor de rest. Leden van BCW staan klaar om je te helpen met badmintonnen zodat je op vakantie met gemak van je vader, moeder, broer of zus kan winnen! Ook is er een speciale demonstratie van 2 oud-Nederlandse kampioenen die laten zien hoe flitsend badminton is!

Meer informatie is te vinden op www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top