Skip to content

SJW Wassenaar springbreak

22 mei 20142 minute read

Wassenaar – Het is al weer lente nog even school en dan eindelijk vakantie. De laatste loodjes moeten nog even gelegd worden en dan vrij. maar je kunt nu natuurlijk niet inzakken, je moet nog even presteren. Wat jij nodig hebt is één dag vol plezier, één dag even niet aan school denken. Dat komt dan mooi uit want het SJW Wassenaar organiseert de pauze van school die jullie nodig hebben.

Op zaterdag 24 mei organiseert het SJW Wassenaar Springbreak. Van 13:00 tot 18:00 kan je al je energie kwijt op dag vol sport, muziek en plezier voor jong en oud. Er is de mogelijkheid om workshops te volgen, te voetballen en te genieten van lekkere muziek. En dit allemaal op het veld van de Hofcampweg.

We organiseren:

• Skate contest
• Flowlands Hooping
• Fitness
• Kickboksen
• Djembe

Daarbij is er een voetbal kooi waar je de hele dag vrij kunt voetballen. Hier houden we om 14:00 een toernooi waar je leuke prijzen kunt winnen. Dus voetbal talent kom langs en laat zien wat je in huis hebt. En wat is zo’n dag nou zonder muziek? Daarom zorgen we daar natuurlijk ook voor. Er is een podium waar je de hele dag door kunt genieten van muziek. Want daar zorgen DJ’s en hiphop artiesten de lekkere sfeer die zo’n dag nodig heeft.

Dus kom 24 mei van 13:00 tot 18:00 langs op de Hofcampweg, neem al je vrienden en/of familie mee en zet school even op halt. Geeft jezelf het plezier om even een dagje te genieten en je geen zorgen te maken. Kom naar SpringBreak!!

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top