Ga naar hoofdinhoud

Culinair Festival Smaakvol Wassenaar 2014!

23 mei 201448 second read

Wassenaar – Wassenaarse aannemers waren donderdag druk bezig het evenemententerrein ‘De Paauw’ klaar te maken voor het evenement ‘Smaakvol Wassenaar’ dat gehouden wordt vanaf vanavond, vrijdag 23, en ook nog is op zaterdag 24 en zondag 25 mei.

Smaakvol Wassenaar is voortgekomen uit het bekende evenement ‘Eten bij de Burgemeester’. Dit gratis culinaire evenement biedt de bezoekers de mogelijkheid om te proeven van de Wassenaarse horeca. Door het samenbrengen van twaalf verschillende restaurants met fantastische gerechten op één locatie, geweldige sfeer, activiteiten voor jong en oud en muziek voor iedereen biedt dit evenement een perfect dagje uit!

Elke dag heeft een apart programma. De openingsavond op vrijdag gaat gepaard met een openingsreceptie. De zaterdag heeft als thema dat er een feestelijke avond op het programma staat, waar u kunt proeven en kunt dansen op de muziek van de live artiesten. Zondag is er voor iedereen. Er komen optredens van verschillende schoolbands met kookworkshops voor de kinderen. Bij uitstek een leuke dag voor de hele familie!

Tags

Wassenaar
Back To Top