Skip to content

Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor het strandfeest met BBQ tegen MS as. zondag!

23 mei 20142 minute read

Wassenaar – Stel je voor, een zomeravond als vorig weekend. Terwijl je nageniet van de heerlijke barbecue, zie je de zon verdwijnen in de zee en besluit je nog maar snel een dansje te wagen omdat die topband wel erg goed bezig is. En dat alles ongemerkt voor een heel goed doel!

Bestel snel binnen een handomdraai je kaarten want zondag 25 mei is het al zover (en deel dit bericht met al je vrienden die je ook op het feest wilt hebben) www.kannietkanniet.nl/tickets De opbrengst gaat naar het nationaal MS fonds omdat beachclub de Golfslag haar gehele winst van het feest afstaat. Er zijn al meer dan 250 kaarten verkocht dus wees er snel bij.

Op 9 juni gaat een team, dat voornamelijk uit Wassenaarders bestaat, met 41 (!) klimmers de Mont Ventoux bedwingen, te voet, op de fiets en op de handfiets. Daarmee halen zij al gegarandeerd 20.500 euro op voor de strijd tegen Multiple Sclerose! Maar dat is niet genoeg voor het noodzakelijke onderzoek naar deze nare ziekte. Zo organiseren zij op 25 mei “benefietsen” (een spinningmarathon bij Njoy fitness tussen 9.00u en 12.00u) en “benefeesten” met de Pasadena Dream Band, DJ to go en een BBQ bij Beachclub de Golfslag vanaf 16.00u om nog meer geld op te halen. Samen komen ze in beweging om MS de wereld uit te helpen! Volg ze via de site www.kannietkaniet.nl of hun facebookpagina

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top