Skip to content

Het Alzheimer Cafe Wassenaar bestaat 5 jaar! Speciale gastspreker: Sjef van Bommel

26 mei 20142 minute read

Wassenaar – Wij vieren dit eerste lustrum op een gepaste en gezellige wijze. Het wordt een speciale avond met voor ieder wat wils. U bent hiervoor van harte uitgenodigd om het lustrum te vieren op 4 juni 2014 vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat. Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden. Bezoekers praten over dementie en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom.

Naast de gezelligheid, die bij het vieren van een lustrum hoort, hebben wij als thema:

Ik houd nog steeds van je.
Als de diagnose dementie is gesteld gaat het leven “gewoon” door. Dat het niet meer zo gewoon is als voor de diagnose zullen alle partners herkennen. De persoon die je liefhebt verandert, verandert je liefde dan mee? Wat betekent dementie voor je relatie? Hoe ga je samen verder? Mensen hebben elkaar hard nodig, maar wat doe je om het samen vol te houden?

Sjef van Bommel schreef een boek over zijn relatie met zijn dementerende partner. Het boek is getiteld: Ik ben niet kwijt. Hij vertelt over zijn liefdevolle relatie en wat er gebeurt als je de liefde van je leven langzaam kwijtraakt aan dementie.
Iedere bezoeker ontvangt gratis een exemplaar van zijn boek.

Een kopje koffie en dit maal met smakelijke hapjes en drankjes staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator
Michiel den Oudsten, tel.: 06-42695799 of met de SWOW, tel.: 5117576
De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top