Skip to content

Badmintonclub Wassenaar viert 40 jarig jubileum

27 mei 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 24 Mei 2014 vierde Badmintonclub Wassenaar haar 40 jarig jubileum. De dag begon al goed met het binnenhalen van 2 kampioenschappen door onze jeugd teams. Nog leuker wellicht was de clinic, welke diezelfde middag georganiseerd werd. 2 oud kampioenen badminton presenteerde speed & fun badminton voor de jeugd. Het begon met een stevige warming-up, hierna werd geoefend op basis technieken in badminton, waarna de jeugd zelf mocht spelen.

Hoogtepunt was de demonstratie, die de oud kampioenen gaven. Hieraan mochten een paar jeugdleden meedoen. Zo sloeg Mandy de Zwart met 5 rake klappen de heren van de baan. Mochten Daan van Veen en Ben van Keppel het opnemen tegen de oud kampioenen, en ook Melissa van Deursen en Manon Dompeling gaven op hoog niveau partij tegen deze heren. Leuk initiatief waarbij jong en oud hebben genoten.

De avond werd gevierd in het dorpscentrum, waarbij alle leden zich op allerlei manieren onderscheiden door op nuttige/creatieve wijze de andere leden te vermaken of verpozen. Hoogtepunt van de avond was het dankwoord van de voorzitter. Eerst zette hij de mastodonten Henny Corel en John Spring in ‘t Veld in het zonnetje, vanwege resp. 20 jaar voorzitterschap en 40 jaar penningmeester van de vereniging. Vervolgens alle bestuursleden en oud bestuursleden. Hierna barstte het feest echt los, volgens de een was dit te danken aan de speech van de voorzitter en volgens de ander aan de toast die werd uitgebracht op de volgende 40 jaar. In ieder geval een spetterend slot, waarbij Ron en Carel Caminada een hoofdrol vertolkten en alle vrijwilligers die de andere vrijwilligers, vrijwillig van de nodige spiritualiën voorzagen.

Erg goed gedaan allemaal!!!

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top