Skip to content

Geslaagd voor het ruiterbewijs!

27 mei 201432 second read

Wassenaar – Het Ruiterbewijs is voor ruiters wat het rijbewijs is voor automobilisten. Door het behalen van het Ruiterbewijs draag je bij aan een veiliger beoefening van de paardensport en de versterking van de positie van de recreatieve paardensport in Nederland.

Het Ruiterbewijs is erkend door het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit.

De vaardigheden worden getoetst met een theoretisch en praktisch examen.

Zondag 25 mei was het de beurt aan Odile Bayer, die al geruime tijd haar lessen volgt bij de Wassenaarse Manege, op de haflinger Olleke. Ze heeft haar examen glansrijk doorstaan en keerde huiswaarts met haar “rijbewijs”. Odile van harte gefeliciteerd namens de Wassenaarse Manege.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top