Skip to content

Wassenaarse welpen doen mee aan regioweekend

27 mei 201456 second read

Wassenaar – De welpen van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben afgelopen weekend meegedaan met het regio welpenweekend van Regio Hollands Midden (RHM). Samen met 130 medewelpen en 50 vrijwilligers van 9 andere scoutinggroepen werden er allemaal verschillende activiteiten gedaan waarbij “waterproof” als hoofdthema centraal stond.

De Talaabpoel uit jungleboek was besmeurd met olie en door verschillende spelletjes te doen konden de welpen attributen verdienen om het water te reinigen. Na het avondeten was het tijd voor een groot kampvuur en werd er kampvuurbingo gespeeld. Helaas komt er aan alle leuke dingen een eind want het was tijd om naar bed te gaan. Na het zondagochtendontbijt werd er nog een groot smokkelspel gespeeld zodat de sleutels voor het openen van de schatkist verdiend konden worden. Na een gezamenlijke sluiting was het tijd om afscheid te nemen van de andere scouts maar ook van het prachtige scoutingterrein Naaldenveld. Als herinnering kregen alle welpen een herinneringbadge voor op hun scoutingblouse. Benieuwd wat er allemaal op scouting gebeurd! Kijk op www.scouting.nl of meer informatie over de vWvO kijk op www.vwvo.nl of stuur een email naar info@vwvo.nl

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top