Skip to content

Burgemeester Hoekema en Amerikaanse ambassadeur Timothy Broas slaan eerste paal

28 mei 201443 second read

Wassenaar – Vanmiddag 28 mei om 14.00 uur werd door burgemeester Hoekema en de nieuwe Amerikaanse ambassadeur, de heer Timothy Broas, hun samenwerkingsrelatie bestendigen door het slaan van de eerste paal voor de bouw van de Amerikaanse ambassade.

Ik ben trots en vereerd dat de Verenigde Staten de gemeente Wassenaar hebben uitgekozen om hun ambassade te vestigen. We kijken uit naar een prachtig gebouw dat recht doet aan de groene omgevingBurgemeester Hoekema
Samen hebben wij gewerkt aan een ontwerp dat ons gedeelde milieubewustzijn symboliseert en een toonbeeld is van de hedendaagse Amerikaanse architectuur. Wij hebben hard gewerkt aan het behouden van het karakter en de schoonheid van de groene zone waarin wij liggen en het minimaliseren van onze ‘carbon footprint’ door gebruik te maken van milieuvriendelijke functies zoals een geothermisch systeem.Timothy Broas

Ter gelegenheid van deze korte ceremonie werden er nog enkele speeches worden gehouden.

Tags

AmbassadeWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top