Skip to content

Organisator Kaderock en live-optreden bij Midvliet FM

28 mei 20143 minute read

Wassenaar – Op zondag 1 juni om 12:30 uur komt Daan van der Bruggen, de organisator van Kaderock naar de studio van Midvliet om in Kakafonie te vertellen over het festival Kaderock dat op 7 juni in Den Haag wordt gehouden.

Al jaren lang wordt dit festival op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom Musicon (Soestdijksekade 345 te Den Haag). Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ’t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten. Het festival begint zaterdag 7 juni om 12:00 uur. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en elektronische muziek het minder Kaderock maken. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s zodat de diehards tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.

Kaartverkoop geschiedt enkel aan de deur. Kaarten zijn € 2,50 voor volwassenen. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar betalen géén toegang. Er kan gevraagd worden je te identificeren als je eruitziet als 16 jaar of ouder. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, alsook een springkussen voor de jongste festivalgangers. Nieuw dit jaar zijn de Popgroup Olympics: vijf spelonderdelen waar vijftig bands zullen strijden om een podiumplek op het hoofdpodium.

In verband met beperkte (en betaalde) parkeergelegenheid is het aan te raden om niet met de auto te komen. Kom lekker fietsen, of plan je reis op 9292.nl.
Meer informatie vind je op www.kaderock.com.

Op zondag 1 juni om 12:30 uur hoor je in Kakafonie bij Midvliet FM van organisator Daan van der Bruggen alles over het festival Kaderock.

Om ongeveer 13:05 uur zal één van de bands die op Kaderock optreedt een akoestisch optreden geven in de studio van Midvliet. De band The3rdMan is één van de grotere namen op Kaderock.

Nederlandse rockband The3rdMAN met Jo de Roeck, Carlos Lake en Richie Bleijenberg speelt alternatieve rock. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Triggerfinger en de Foo Fighters, maar ook op de grote hardrockbands uit de jaren zeventig, zoals Led Zeppelin.

De teksten zijn melancholisch, grappig of gewoon rock ’n roll poëzie. Hun eerste album werd uitgebracht in 2012. De powerrock ballad ‘Guilty’ werd de eerste single en kreeg regelmatig airplay op de Nederlandse radiostations.

De band trok de aandacht van de Golden Earring, die The3rdMan vroeg voor het voorprogramma van de Tits ’n Ass Tour van 2012-2013.

Ook buiten Nederland is The3rdMan niet meer onbekend. In oktober 2013 speelden ze op diverse locaties in heel Schotland en in het voorjaar van 2014 was er een internationale tournee door heel het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

In de zomer van 2014 verschijnt het nieuwe album van The3rdMan.

Op zondag 1 juni om ongeveer 13:05 uur kun je bij Midvliet FM in Kakafonie luisteren naar een akoestisch optreden van The3rdMan. Deze band zal ook te zien en te horen zijn op Kaderock.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top