Ga naar hoofdinhoud

Pinksterspektakel op De Schulpwei

28 mei 20142 minute read

Wassenaar – Op 7 en 8 juni is het weer zo ver. Dan nemen ruim 300 voetballertjes van 13 en 14 jaar bezit van de velden van Blauw-Zwart. Het jaarlijks Internationaal C-juniorentoernooi staat immers voor de deur. Dit in binnen- en buitenland goed bekend staande toernooi kon verleden jaar wegens de verbouwing op het Blauw-Zwartterrein geen doorgang vinden, maar nu alles er weer tiptop bij staat kan de trots van Wassenaar zijn gasten in een prachtige entourage ontvangen.

Er doen 20 elftallen aan dit toernooi mee, afkomstig van de volgende clubs: SuS Stadtlohn, Fredericia KFUM, Varde IF, Kloetinge, GDA, Voorschoten, De Meern, IFC, VVSB, sc Monster, vv Hardinxveld, HBS, dvv Delft, SHO en uiteraard Blauw-Zwart.

Er zal weer hartstochtelijk gestreden worden om de fel begeerde cup. Ook zullen de gebruikelijke individuele prijzen voor de beste speler en beste doelman uitgereikt worden. Welk team gaat uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis? De toernooiorganisatie ziet in De Meern C1 een zeer grote kanshebber om SuS Stadtlohn, de winnaar van 2012, op te volgen. Maar de andere ploegen zullen er vanzelfsprekend alles aan doen om zelf op het hoogste podium te komen staan. Kortom, er staan ons weer geweldige wedstrijden te wachten. Wij hopen dan ook alle Wassenaarders op De Schulpwei te mogen ontvangen om dit geweldige festijn mee te maken.

Tot dan!

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top