Skip to content

Kandidaten vrijwilligersprijzen Wassenaar. Nu aanmelden!

29 mei 201444 second read

Wassenaar – Ken je een bijzondere Wassenaarse vrijwilliger die het dubbel en dwars verdient om in het zonnetje gezet te worden? Zo iemand die zich belangeloos inzet voor een ander of een goed doel en daar best eens een pluim voor mag krijgen?

Omdat hij of zij bijv. al heel lang vrijwilligerswerk doet! Of omdat diegene bijv. zich meerdere dagdelen per week inzet voor anderen of de samenleving? Of dit doet naast veel andere drukke bezigheden (baan, gezin, studie, mantelzorg enz.)? Je kunt nog tot 1 juli a.s. kandidaten voordragen voor de Wassenaarse vrijwilligersprijzen! Er zijn 2 verschillende prijzen, t.w. de onderscheiding “Wassenaars Vrijwilliger van het Jaar 2014″en de “Make a Difference – award”, speciaal bedoeld voor jongeren tot 30 jaar. Zowel organisaties en particulieren kunnen mensen voordragen. Niet langer wachten, meteen een formulier insturen via www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. In oktober wordt bekendgemaakt wie zich dit jaar de winnaars mogen noemen.

Tags

VrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top