Skip to content

Vlotten bouwen bij Scouting van Woesik

29 mei 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag hebben de Welpen bij Scouting van Woesik tijdens de opkomst een vlot gebouwd. Enkele Welpen begonnen met kanoën op de wetering terwijl de andere Welpen druk bezig zijn geweest met het in elkaar zetten van een vlot met behulp van palen, tonnen en touw. Deze activiteit vereist een goede onderlinge communicatie en vanaf het begin is een rolverdeling merkbaar.

De doeners en denkers vullen elkaar in het bouwproces aan. Nadat alles goed in elkaar gezet was mochten de kinderen op hun zelfgebouwde vlot het water op. Het was natuurlijk erg spannend om te kijken of het vlot ook echt zou blijven drijven. Gelukkig ging alles goed en konden de kinderen lekker met hun vlot het water op gaan.
De Bevers hebben tijdens hun opkomst een puzzeltocht gedaan. In een groep moesten zij verschillende punten opzoeken en hier een opdracht uitvoeren.

Zijn u en uw kind nu ook zo enthousiast over scouting? Kom aanstaande zaterdag dan gezellig een keer meedoen bij Scouting Van Woesik. De Bevers (5 – 7 jaar) en de Welpen (7 – 10 jaar) beginnen om 9.30 uur en de Junioren (10 – 12 jaar) en de Zeeverkenners (12 – 16 jaar) om 13.00 uur.

Wilt u eerst nog meer informatie, kijk dan op onze website www.vanwoesik.com of neem contact op met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top