Skip to content

Een knallende maand vol explosieve literatuur

30 mei 201451 second read

Wassenaar – De hele maand juni staan de spannende boeken centraal: thrillers, detectives, spionage, oorlogsverhalen. Dit jaar is er een speciaal thema: Terreur in thrillers. Schrijvers als Philip Kerr, Jef Geeraerts en Charles Palliser hebben hun sporen in dit genre ruim verdiend. Maar ook nieuwere auteurs binnen dit genre zijn zeker de moeite waard om eens kennis mee te maken.

In de bibliotheek is een speciale tentoonstelling gemaakt van de boeken rond het thema van dit jaar. Voor nog veel meer tips en suggesties kunt u de speciale website www.crimezone.nl raadplegen.

Op 29 mei worden de winnaars van de “Gouden strop” voor de beste Nederlandstalige misdaadroman en de “Schaduwprijs” voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut bekend gemaakt. Gedurende de hele maand juni worden door het hele land activiteiten georganiseerd. Zo krijgt u bij de boekhandels bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken het geschenkboek Incendio van Tess Gerritsen cadeau. Ook zijn er signeersessies en lezingen. Een agenda en een shortlist van genomineerde titels zijn terug te vinden op www.maandvanhetspannendeboek.nl.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top