Skip to content

Het Groeneveld BBQ team op Smaakvol Wassenaar

30 mei 201449 second read

Wassenaar – Keurslager Groeneveld stond afgelopen weekend samen met de Druiventros op Smaakvol Wassenaar. Door 3 medewerkers van Keurslager Groeneveld in Wassenaar werden prachtige stukken van het Wassenaarse Runderribstuk gebakken en met gegrilde groenten en een aardappel timbaaltje geserveerd. Hierbij had u de keuze uit 6 prachtige wijnen van de Druiventros.

De Runderribstukken zijn van de Roodbont koeien uit Wassenaar, van Ton Westgeest. Naast de Bosrand staan deze rode dikbil koeien. Een tijdje geleden zijn een aantal medewerkers (Simon, Elbert en Tybalt) van de Keurslager begonnen met BBQ filmpjes maken. Leuke instructie video’s voor het BBQ-en thuis. Simon, Elbert en Tybalt stonden dit weekend te bakken op Smaakvol Wassenaar. Hiervan is dan ook weer een filmpje gemaakt. Het filmpje is een leuke sfeer impressie hoe het was op Smaakvol Wassenaar. Ze laten de bereiding van de prachtige Ribstukken zien. Van het afsnijden van het stuk tot hoe het op het bord terecht komt. Meer hoef ik er niet over te zeggen, de video spreekt voor zich!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top