Skip to content

Met spoed vrijwilligers (met auto) gezocht voor de boodschappenservice

30 mei 201433 second read

Wassenaar – De boodschappenservice is bestemd voor mensen die (tijdelijk) niet meer in staat zijn om zelfstandig boodschappen te doen. Aan de vrijwilliger van de boodschappenservice vragen we dat ze tenminste één keer per week beschikbaar zijn voor het doen van de boodschappen.

Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met de coördinator, de vrijwilliger en de klant. Afspraken zoals wanneer en waar de boodschappen gehaald worden als ook de financiële kant worden dan doorgesproken. Wilt u vrijwilliger worden van de boodschappenservice dan kunt u zich opgeven bij de SWOW. U krijgt een kleine vergoeding voor het doen van de boodschappen. Op werkdagen is het secretariaat telefonisch bereikbaar op nummer 511.22.26 (van 09.00 – 14.00 uur).

Tags

SWOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top