Ga naar hoofdinhoud

Royal Ten voor Run for Rio

30 mei 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 24 mei hebben de hardlopers van Run for Rio hun laatste wedstrijd van dit seizoen gelopen. Het was een seizoen met gezellige trainingen en vele mooie wedstrijden. Naast de wedstrijden van het jaarlijkse Zorg en Zekerheidcircuit werd er aan het begin van het seizoen ook meegedaan aan de Vlietloop en de Vredesloop. Na de City Pier City in het voorjaar van 2014 volgden de bekende nationale lopen in Rotterdam, Volendam, Leiden en als afsluiting was daar de Royal Ten.

De Run for Rio hardlopers trainen iedere zondagochtend. Ze verzamelen afwisselend bij elkaar thuis met een heerlijke kop koffie. De groep start dan gezamenlijk op en wie behoefte heeft aan een strakker tempo of aan interval kiest zijn eigen plan. Onderweg pikken we elkaar iedere keer weer op. Er wordt gepraat en ook veel gelachen met elkaar. Humor en serieuze gesprekken wisselen elkaar af. Na het lopen heeft een ieder weer een fris leeg hoofd en is de rest van de zondag voor het gezin.

Alle Run for Rio lopers zijn op geheel eigen wijze betrokken bij het werk van Run for Rio. Zij vormen een deel van de grote achterban van de Stichting Run for Rio. Die achterban ondersteunt het bestuur van Run for Rio met raad en daad. De achterban is betrokken bij de vele activiteiten die Run for Rio organiseert voor de financiering van de projecten voor straatkinderen. Meer informatie over de Stichting Run for Rio kunt u vinden op www.runforrio.com.

Tags

Run for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top