Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 22 2014

30 mei 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligers maken vaak dingen mogelijk die anders door geldgebrek zouden blijven liggen. Veelal juist die kleine dingen die het verschil maken tussen succes en “zo zo”. Wil je ook het verschil maken? Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor inspiratie. En vrijwilligerswerk staat ook nog eens heel goed op je C.V.

  • “Hoogwerkers” voor Puur Natuur Markt (vacaturecode L 007): Wie wil voor deze eerlijke markt eens per maand samen met een collega 6 banners ophangen (maandag) en afhalen (zondag) in ons dorp? Mei t/m oktober.
  • Begeleider gehandicapte jongeren m/v (vacaturecode A 077): Heb jij hart voor mensen? Wil jij het dan misschien mogelijk maken voor gehandicapte jongeren tot 27 jaar om deel te nemen aan activiteiten zoals wandelen, zwemmen, sporten enz., samen met een andere begeleider?
  • Medewerker radioprogramma (vacaturecode H 052): Altijd al radiowerk willen doen? Hier is je kans om aan de slag te gaan bij Midvliet. Je schrijft radionieuws en spreekt de berichten in. Op termijn ga je ook aan de gang met interviews.
  • Vrijwilligers Duindigt (vacturecode D 012 en L 002): Gek van paardensport? Ga aan de slag bij Duindigt als Medewerker Groenvoorziening (landgoed en renbaan) of Klusser.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis

Vrijwilligerspashouders opgelet!
Nu korting bij ruim 90 bedrijven op vertoon van je pas. Onder andere bij Edward for Hair, Evelien Total Beauty, Free Hair Kapsalon, Liangtse Wellness Center Wassenaar, Martijn de Wolf Hair en Styling en Rituals Wassenaar. Volledig overzicht op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Tags

VCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top