Skip to content

Handbal vereniging Olympia’72 organiseert familie – bedrijven toernooi

1 juni 201440 second read

Wassenaar – Handbal vereniging Olympia’72 organiseer op zondag 22 juni 2014 het jaarlijks terugkerend familie – bedrijven toernooi. Dit als doel om de Wassenaarse sporter op een positieve manier kennis te laten maken met de handbalsport.

Olympia’72 nodigt u dan ook uit om aan dit toernooi deel te nemen met uw vriendengroep, sportvereniging, bedrijf of anders. Het team bestaat uit 1 keeper/ster, 3 dames en 3 heren en er mag onbeperkt worden door gewisseld. Wil je kennis maken met deze dynamische sport of gewoon een leuke dag hebben schrijf je in (deel namen gratis)

De dag wordt afgesloten met een muziek band uit de eigen regio. Voor meer info kijk op de Olympia’72 website : www.hvolympia72.nl. Of kom gerust langs op ons nieuwe prachtige complex aan de Deylerweg 157

Voor meer info of inschrijving:
Kees Disseldorp
tel:10010820
Email: cees-floor@live.nl

Tags

HandbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top