Skip to content

Zonnige eerste Wassenaarse Country Fair

1 juni 20142 minute read

Wassenaar – Gisteren was de eerste editie van „De Wassenaarse Country Fair” in de tuinen van Kasteel de Wittenburg. Dit event, georganiseerd door G&M-Events, vond tegelijkertijd plaats met de Nederlandse Kampioenschappen Jachthoornblazen.

Het was gisteren een schitterende dag voor deze Country Fair, zeker in de ambiance rond Kasteel de Wittenburg. In de tuinen rond het kasteel waren vele kraampjes opgesteld met een grote variëteit aan mooie producten op het gebied van outdoor, lifestyle, kleding, accessoires, gereedschappen en streekproducten.

Ook de kinderen hoefden zich niet te vervelen. Op de dierenweide stonden verschillende dieren zoals konijnen, mini-ezels, falabella pony’s en lama’s. Maar het hoogtepunt op de dierenweide was toch echt de roofvogelshow van ‘Bouman Roofvogels’. De show, die ieder uur plaatsvond, werd druk bezocht door jong en oud. Na een introductie en voorstel rondje van de vogels, mochten ook de aanwezige kinderen helpen bij de demonstratie. Zij kregen een handschoen aan en een stukje vlees. De vogel vloog van handschoen naar handschoen. Na afloop kon je voor €1,00, die naar het goede doel ging, op de foto met een uil.

NK Jachthoornblazen
Jachthoornblaasgroep Waalsdorp uit Wassenaar organiseerde in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Jachthoornblazers het NK Jachthoornblazen. Meer dan 200 jachthoornblazers kwamen naar Wassenaar om deel te nemen aan dit event. Uiteindelijk ging de titel naar Jachthoornblaasgroep “De Overlopers” uit Ugchelen. Ook Waren er prijzen voor Jachthoorngroep Het Groene Hout, zij werden kampioen in Es 2014. Kees Wit werd kampioen soloblazen 2014.

DSC 0867

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top