Skip to content

16 Geslaagden voor toets 3 en 4 bij Wassenaarse Manege

2 juni 20142 minute read

Wassenaar – Zondag 1 juni werden toets 3 en 4 verreden bij de Wassenaarse Manege aan de Papeweg in Wassenaar. Elk jaar worden er bij de Wassenaarse Manege toetsen afgelegd om te zien hoever de ruiters geslaagd zijn met hun rijlessen.

10 Kandidaten voor toets 3 moesten een proefje afleggen, waarbij meerdere malen een aantal drafbalkjes genomen moeten worden. Er wordt bij deze toets met name gelet op de verlichte zit bij de ruiter. De verlichte zit is nodig voor als je later een sprongetje wilt gaan maken. Alle 10 de ruiters konden na afloop met hun diploma en hun puntenlijst huiswaarts keren.

Dan moesten er ook nog 6 ruiters hun toets 4 afleggen. Hier moeten de ruiters zowel draf, als galopbalkjes rijden. Hierbij wordt ook weer gelet op de verlichte zit, maar er wordt ook strenger beoordeeld op het voorwaarts zijn van het paard en het door laten galopperen van het paard over de galopbalkjes. Alle 6 de ruiters zijn ook voor deze toets geslaagd en gingen dus huiswaarts met hun puntenlijst en diploma.

Namens de Wassenaarse Manege feliciteren wij voor toets 3: Esmee Hoekstra, Charice van Egmond, Veerle Doorgeest, Tera van Rijn, Els v/d Plas, Lisa Budidarma, Esther van Ingen, Arjin Elgersma, Iza de Maat en Veerle de Jong.
Voor toets 4 feliciteren wij: Simón Campos Ponce, Zoe ten Voorde, Shevaun Lemmens, Britt Hoekstra, Astrid Haitsma en Sofie de Jong

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top