Skip to content

Fabian te gast bij Midvliet FM

2 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 8 juni om 12:30 uur is de uit Voorburg afkomstige singer-songwriter Fabian te gast in Kakafonie bij Midvliet FM.

Singer-songwriter Fabian heeft hard gewerkt aan een nieuwe plaat. Zoals zijn optredens bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘De Beste Singer-songwriter Van Nederland’ al deden vermoeden, en waar wij allen op hoopten, heeft hij zijn mix van blues, pop en hiphop verder ontwikkeld tot een fris, authentiek en lekker eigenwijs geluid.

Hierbij volgt hij vooral de weg van zijn eigen hart. Op de nieuwe cd, getiteld ‘The Grand Ville Getaway’, neemt hij ons mee op een heerlijk reisje langs diverse smaken. Het is niet alleen blues met rap, het is ook hiphop met gitaren en zo ook een singer-songwriter met band. De eerste single ‘Jammin’ Away’ is zomers laid back en van relaxed gaat hij net zo gemakkelijk naar het gevoelige ‘Rocket Science’ of naar het dwingend intense ‘Lies’. Op de nieuwe cd kan de luisteraar genieten van de variëteit van een artiest die heel dicht bij zichzelf blijft.

Fabian presenteert zijn nieuwe cd ‘The Grand Ville Getaway’ op zaterdag 14 juni in de SuperMarkt in Den Haag. Aanvang 21.00 uur. Entree gratis.

Luisteraars van Midvliet FM hebben een streepje voor. In het programma Kakafonie is Fabian op zondag 8 juni om 12:30 uur te gast om over zichzelf te vertellen en natuurlijk hoor je zijn muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top