Skip to content

Knappe prestaties tennisteams De Oude Eik

2 juni 20142 minute read

Wassenaar – De KNLTB tenniscompetitie is na 7 weekenden veel tennis alweer tot een einde gekomen. Althans, de kinderen op de woensdagmiddag moeten nog een ronde spelen en er is een reële kans dat zij het kampioenschap gaan binnen halen.

Afgelopen zaterdag was het een gezellige dag op De Oude Eik. Vier teams moesten thuis spelen en vier teams uit. Uiteindelijk zijn er door het 2de klasse gemengd team en het hoofdklasse gemengd team knappe prestaties geleverd door op de laatste speeldag handhaving veilig te stellen. Hiermee is er dit jaar geen team gedegradeerd. Ook de zes zondagteams hebben het heel goed gedaan. Helaas grepen er een paar jeugdteams net naast het kampioenschap maar er werden wel hele mooie en soms ook spannende wedstrijden gespeeld. Voor nu hard trainen en met de herfstcompetitie gaan we voor de eerste plaatsen!

Wel hebben wij er een kampioensteam op de zaterdag bij gekregen. De mannen (op de foto van links naar rechts; tennisleraar Bram van Rossum, Marco v/d Marel, Boudewijn Pouw, Henk Tukker, tennisleraar Mark Kathmann en Adam Overdevest) van heren 1 zijn vorig jaar begonnen in de 3de klasse en vormden een nieuw team op de zaterdag. Gelijk werden zij kampioen en moesten zij dit jaar in de tweede klasse aantreden waarin zij met groot machtsvertoon wederom het kampioenschap binnenhaalde. Zo werd er zelfs een punt (wedstrijd) opgeofferd twee weken terug omdat het team de TGV naar Parijs niet mochten missen. Ze hebben daar “Roland Garros” en de “Avenue des Champs-Élysées” onveilig gemaakt na het binnenhalen van het kampioenschap. Wat daar precies allemaal heeft plaatsgevonden weten we nog steeds niet………maar gelukkig waren de heren fris genoeg om afgelopen zaterdag de huldiging door alle andere teams bij de afsluitende BBQ mee te maken. Tot in de vroege uurtjes werd er nog nagesproken over de competitie en was iedereen zich alweer aan het opmaken voor de toernooien die komen gaan. Mannen, gefeliciteerd met het kampioenschap. Wij zijn benieuwd hoe het volgend jaar in de 1ste klasse zal gaan……..

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top