Skip to content

Wederom een honkbalthriller in Kerkehout

2 juni 201439 second read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar hadden na de marathonpartij van vorige week de smaak te pakken, en besloten om tegen ADO weer een wedstrijd van meer dan 4 uur te spelen.

De mannen in het groen gingen goed van start en na 3 inningen stond er een score van 9-1 in Wassenaars voordeel op het scorebord. De groene trein begon te haperen, er werd en slordig verdedigd en de bezoekers kwamen zelfs op een 13-14 voorsprong. Ook deze keer kwam de Wassenaarse vechtmachine gelukkig weer op tijd op stoom. Mede door een sterk optreden van werper Vincent van Veen en slagwerk van Mikel Vogels werd er net als een week eerder een 15-14 overwinning behaald.

Volgende week zijn de Wassenaarse honkbalmannen vrij en daar zijn vooral de supporters hard aan toe.

Tags

KerkehoutSV Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top