Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger! week 23 2014

2 juni 20143 minute read

Wassenaar – Heb je even geen betaalde baan en wat tijd over om te investeren in een ander of de samenleving? Of ben je net klaar met school en je weet nog niet precies wat je hierna wilt gaan doen? Ga je (binnenkort) met pensioen en op zoek naar een leuke dagbesteding? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Er is voor iedereen geschikt vrijwilligerswerk.

Voor een paar uur per maand of meerdere dag(del)en per week. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor inspiratie. Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening, je leert nieuwe vaardigheden en nieuwe mensen kennen en het staat ook nog eens heel goed op je C.V.

  • Fondsenwerver Care4brittlebones (vacaturecode G 045): Wil jij het via fondsenwerving mogelijk maken meer onderzoek te doen naar de ziekte Osteogenesis Imperfecta (extreem breekbare botten). Help mee bij het bedenken en uitvoeren van fondsenwerfacties.
  • Signalerend Huisbezoek (vacaturecode A 078): Ben je invoelend en kun je goed luisteren? Help de mogelijke hulpvraag van zelfstandig wonende ouderen van 75+ vast te stellen door met hen een vragenlijst in te vullen tijdens een huisbezoek.
  • Programmamaker (vacaturecode F 058): Samen er op uit. De leden van Nut Wassenaar doen het graag. Hou jij ook van cultuur? Wil jij, samen met anderen, het culturele programma helpen samenstellen (concerten, theater, busvervoer) en communiceren, o.a. via de website.
  • Kapsalonbegeleiding (vacature A 075): Ben je geduldig en heb je een opgeruimd karakter? De bewoners van Duinstede willen graag jouw gezelschap en begeleiding heen en terug naar/van de (interne) kapsalon.
  • Zwemmaatje (vacaturecode E 035): Voor mensen met een lichamelijke beperking is zwemmen een uitstekende mogelijkheid om sportief te bewegen. Wil jij dit eens in de 4 weken mogelijk maken door, samen met het activiteitenteam van Duinstede, hen te helpen bij het aan- en uitkleden en zo nodig samen met hen te zwemmen in het extra warme water van Zwembad “het Wedde”.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligersprijzen 2014, kandidaten nu aanmelden!
Je hebt nog tot 1 juli de tijd om kandidaten aan te melden voor de volgende prijzen: “Wassenaars Vrijwilliger van het Jaar 2014” en de “Make a Difference Award” (voor jonge vrijwilligers tot 30 jaar). Ken je iemand die in aanmerking komt? Meld hem of haar dan nu aan via de website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Zowel particulieren als organisaties kunnen kandidaten voordragen. Winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Vrijwilligersfeest in de Warenar op 10 oktober a.s.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top