Skip to content

Kampioenen bij Badmintonclub Wassenaar

3 juni 20142 minute read

Wassenaar – nmiddels is de competitie van de jeugdteams van Badmintonclub Wassenaar geëindigd. De teams hebben een zeer goede prestatie neergezet. Tot aan de laatste speelweek is het voor jeugdteam 1 spannend geweest. Het team wint met 6-2, waardoor zij precies genoeg punten binnen halen om kampioen te worden.

Melissa van Deursen, Manon Dompeling, Abram Bellekom, Kylian Moy en Robin de Zwart, van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende kampioenschap! Eerder al vierde het jongensteam hun ongeslagen kampioenschap. Twee kampioensteams dit seizoen voor Badmintonclub Wassenaar. Op maandag 26 mei zijn beide teams in Sporthal de Schulpwei gehuldigd. Ook de andere drie jeugdteams hebben goed hun best gedaan dit seizoen. De laatste wedstrijd heeft het tweede team gewonnen met 6-2, zij bereiken daarmee een 2de plaatst in de competitie. Het derde jeugdteam wint met 7-1 en eindigt ook op een 2de plaats. Team vier verliest de laatste wedstrijd, zij eindigen op een 5de plaats. Ook het Opstapteam eindigt op en 5de plaats.

Naast de jeugdcompetitie is ook de onderlinge competitie van de recreatiecommissie ten einde gekomen. Corrie v/d Ploeg, Elly Jansen, Bernard v/d Oever en invallers Rick Noordhoorn en Jeroen Akkerman, gefeliciteerd met de overwinning. Daarnaast is ook de laatste grabbelton voor de recreatieleden van het jaar gespeeld op 26 mei. Mocht u nog eens een kijkje willen nemen? Kijk dan op www.bcwassenaar.nl voor onze speeltijden tot het einde van het seizoen.

Tags

BadmintonKampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top