Skip to content

Lezing over Eli Heimans in het Zuiderpark

3 juni 201454 second read

Wassenaar – Op woensdag 18 juni om 14 uur wordt in het Milieu Service Punt in het Zuiderpark een lezing gehouden over het leven en werken van Eli Heimans, de bekende natuurbeschermer en veldbioloog, die 100 jaar geleden overleed. Heimans heeft samen met Jac. P. Thijsse vele boeken over planten en dieren geschreven en was in die hoedanigheid pionier op het gebied van de Nederlandse biologie.

De lezing wordt gehouden door Marga Coesèl van de Heimans en Thijsse Stichting. Zij is tevens auteur van het boek over Eli Heimans. Het Milieu Service Punt (MSP) is gelegen naast de Heimanshof in het Zuiderpark. De Heimanshof is bij velen bekend vanwege zijn systematische en landschappentuin. Adres Anna Polakweg 7, ingang Zuiderpark aan de Vreeswijkstraat. Bereikbaar met bus 26.

IVN Den Haag heeft deze lezing georganiseerd en u kunt zich hiervoor opgeven door een email te sturen aan het IVN info@ivndenhaag.nl of u telefonisch op te geven op nummer 06 20568114. Toegang is gratis. Na de lezing kunt u met de IVN- gidsen de Heimanshof bezoeken. Zij geven u uitleg over de daar voorkomende planten, struiken en bomen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top