Skip to content

Muziek in huis met Duo Visser – Van Nispen in SWZ Willibrord

3 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op woensdag 11 juni 2014 geeft het ensemble Duo Visser – Van Nispen een concert in verzorgingshuis SWZ Willibrord, onderdeel van SWZ. Het ensemble Duo Visser – Van Nispen, bestaande uit David Visser – bariton, Mark van Nispen – piano, brengt een gevarieerd klassiek programma. Het programma duurt 2 maal 30 minuten. Het optreden is op verzoek van SWZ Willibrord georganiseerd door de stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door SWZ, het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Janivo Stichting, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.

Vrije toegang. Prijs voor koffie/thee in de pauze bij dit arrangement bedraagt 3 euro. Vervoer is op afspraak mogelijk (belt u 070-5123 200). Het concert begint om 14.30 uur in SWZ Willibrord aan de Poortlaan 20 te Wassenaar.

Over de musici: Bariton David Visser studeerde in 2012 af bij Carolyn Watkinson aan het Rotterdams Conservatorium Codarts en kreeg zanglessen van Cora Peeters en Charlotte Riedijk. Sinds 2010 wordt hij gecoacht door Meinard Kraak, bij wie hij ook in Frankrijk masterclasses volgde. Als concertzanger zong David o.a. aria’s van Bach, Händels Messiah en het Requiem van Mozart. Als koorzanger is hij verbonden aan verscheidene professionele ensembles. Samen met pianist Mark van Nispen vormt David sinds 2012 een lied-duo.

Mark van Nispen studeerde piano en orgel aan het Fontys-conservatorium te Tilburg. Na het behalen van zijn bachelordiploma´s in 2011 studeerde hij liedbegeleiding aan hetzelfde instituut. Hij volgde diverse masterclasses. Mark speelt met regelmaat als remplaçant bij o.a. Het Brabants orkest, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor en hij is werkzaam als repetitor aan de Young Musicians Academy (Fontys-conservatorium) te Tilburg. Ook organiseert hij concerten in de Franse Limousin.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top