Skip to content

2 juni 2014 ANBO middag

4 juni 201434 second read

Wassenaar – De Vegro komt ons vertellen over beschikbare hulpmiddelen en een toelichting op het gebruik er van geven. Niet alle hulpmiddelen worden vergoed door de ziektekostenverzekering. Volgend jaar gaat het nodige veranderen.

Vegro kan hier nog weinig definitief over zeggen maar wel aangeven welke kant het op gaat. De middag wordt zoals gebruikelijk weer afgesloten met een bingo en loterij. Het gaat als vanouds een gezellig en leerzame middag worden. 2 juni zal de laatste middag van het 1ste half jaar zijn. In juni en juli zullen er geen ANBO middagen zijn. ANBO afdeling Wassenaar wenst u allen al vast een fijne zomer en hopen u in september weer te ontmoeten tijdens deze middagen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top