Skip to content

Nieuwe programma 14/15 van Warenar in de verkoop

4 juni 20142 minute read

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat inmiddels op internet. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf 1 juni te koop via www.warenar.nl. Het programma bevat 20 voorstellingen en ook nu weer zijn er vele bekende artiesten die een avond in Wassenaar komen optreden. Cabaretiers als Javier Guzman en Richard Groenendijk voelen zich thuis in de intieme theaterzaal. Ook acteur Bram van der Vlugt is weer van de partij. Een brochure met daarin het complete programma wordt over enkele weken huis-aan-huis verspreid.

Het programma voor seizoen 2014-2015 klinkt als een klok. Toneel is in Wassenaar een geliefd genre en kan rekenen op vele volle zalen. Bram van der Vlugt speelt samen met Kitty Courbois en Thom Hoffman in het stuk Moesson. Catherine Keyl speelt een mooie rol in Een Tedere Oorlog. Het seizoen opent met het herkenbare en humoristische toneelstuk De Huisvrouwmonologen.

Ook cabaret is in Wassenaar zeer in trek. Zeker wanneer Richard Groenendijk, Sjaak Bral en Javier Guzman alle drie komen spelen. Een nieuwe ster aan het firmament is Louise Korthals die niet alleen grappig is, maar ook nog eens enorm goed kan zingen. Speciale aandacht voor Onno Innemee die met Ojee, Papadag! in zijn eentje een zestal rollen voor zijn rekening neemt.

Wibi Soerjadi verzorgt komend seizoen een recital waarbij hij het publiek in spanning laat over wat hij gaat spelen. Raices Cubanas verzorgt een swingende en gezellige Cubaanse avond. En een kei-goede ABBA coverband brengt A Tribute tot Abba deze populaire Zweedse muziekgroep weer tot leven.

Ieder jaar staat er in Warenar wel een voorstelling op het programma die niet gelijk in een hokje te plaatsen is. Komend seizoen is dat ongetwijfeld VADER van Theaterbedrijf Nanna Tieman. Het publiek zit bij deze productie aan ronde tafels en krijgt niet alleen een voorstelling voorgeschoteld maar tegelijkertijd ook een vijf-gangenmenu. Wacht niet te lang met reserveren voor dit dinertheater op 11 april, want er zijn maar 56 plaatsen.

De brochure met uitgebreide informatie over de voorstellingen heeft een frisse nieuwe vorm gekregen en wordt eind juni huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen staan allemaal op op de website www.warenar.nl en kaarten zijn vanaf heden te bestellen.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top