Skip to content

Trendy markt in de Schoolstraat te Voorschoten

4 juni 201447 second read

Wassenaar – Op zoek naar een uniek sieraad of kunstvoorwerp? Kom dan naar de trendy markt op zaterdag 7 juni in de Schoolstraat. Er is een mix van nieuw, oud en gebruikt, dus voor elk wat wils.

Van sieraden tot glas-sierwerk, zilverwerk, klokken, snuisterijen en verzamelobjecten. De producten zijn vaak gemaakt door de standhouders zelf. Ze zijn daardoor uniek en dat alleen al is de markt een bezoek meer dan waard.

Naast bijzondere voorwerpen is er ook antiek, brocante en boeken. Voor de liefhebbers is deze markt een absolute must. Snuffelen en struinen langs de vele kramen en dan de pareltjes er tussen uit halen.

Bij de Dorpskerk is een speciale stand met nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse. Bijzonder zijn ook de oude schoolplaten en landkaarten. De oudere jongeren wanen zich weer even in de schoolbanken en de jeugd kijkt verwonderd naar hoe er destijds les werd gegeven.

De toegang is gratis en de markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Tags

SieradenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top