Ga naar hoofdinhoud

Bibliotheek Wassenaar zit 5 jaar in de Langstraat, tijd om dit suc6 te vieren!

5 juni 20142 minute read

Wassenaar – Zondag 29 juni a.s. is het alweer vijf jaar geleden dat prinses Máxima de bibliotheek in zijn huidige vorm officieel opende. Nu 5 lentes later wil Bibliotheek Wassenaar dit eerste lustrum graag feestelijk met u vieren, zeker gezien het (nationale) succes van de bibliotheek.

De Stichting Vrienden van Bibliotheek Wassenaar maakt dit feest ook daadwerkelijk mogelijk voor een ieder! Er zullen daarom in de eerste week van juli diverse activiteiten extra georganiseerd worden door de bibliotheek. Gepland zijn o.a. Fik Meijer, Tosca Menten, voorlezen met dans, een borrelconcert, feestelijke filmvoorstellingen en een zeer aantrekkelijke aanbieding – want als je in juni of juli lid wordt van de bibliotheek krijg je maar liefst € 10,- KORTING, meer dan 25% dus!

De feestweek gaat zondag 29 juni van start met kindertheater Kaboem om 10.30 u voor de kleintjes en twee feestelijke filmvoorstellingen: Pim & Pom voor de jeugd om 13.15 u en A Weekend in Paris voor volwassenen om 15.15 u. Op 5 juli is de bibliotheek aanwezig met een promotiekraam op de “Boeken-dvd-cd-lp-markt”. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan het nieuwe Hospice in Wassenaar.

Het complete programma van de lustrumweek volgt nog zodra deze definitief is. U kunt het programma dan uiteraard vinden op de website van de bibliotheek www.obvw.nl.

Tags

LustrumOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top