Skip to content

Blauw-Zwart investeert in haar jeugdopleiding

6 juni 20142 minute read

Wassenaar – Door het aantrekken van een nieuwe Technisch Jeugdcoördinator en met de hulp van 6 ervaren jeugdtrainers, waar iedere trainer verantwoordelijk wordt over hetzij de A-,B-,C-,D-, E- of F-jeugd, zal Blauw-Zwart haar jeugdopleiding op een nog hoger niveau brengen. Dit traject is al een aantal jaren geleden in gang gezet. De Technische Commissie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om deze toptrainers aan te trekken en dat is gelukt!

De contracten zijn getekend en de foto is gemaakt, ze kunnen niet meer terug en daar is Blauw-Zwart erg blij mee. Blauw-Zwart is ervan overtuigd dat door deze versterking het opleidingskarakter wordt verhoogd en daardoor de jeugdopleiding een regionaal ‘toonaangevend’ niveau zal krijgen. Ook zal het selectiebeleid worden aangescherpt. Dit alles om onze spelers beter te maken en ook de binding in en met de vereniging te vergroten. Daarom is het zo belangrijk te investeren in ervaren jeugdtrainers en ondersteuning.

Op de foto staand van links naar rechts de trainers Bert Klaverveld (E-pupillen), Bas Conradi (MiniF-pupillen), Nikivor van Rijn (B-junioren), Remco Roman (D-pupillen), Huib de Jong (C-junioren) en Jan Verver (A-junioren).
Zittend van links naar rechts: Technisch Jeugdcoördinator Edwin Kluivers, Frits Rosendaal (voorzitter Jeugdafdeling), André van Herk (voorzitter Blauw-Zwart) en Gerard Tanja (voorzitter Technische Commissie).
Het prachtig gerenoveerde Blauw-Zwart complex is er klaar voor!

Elbert van ‘t Slot,
bestuurslid Sponsoring & Publiciteit

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top