Skip to content

Kersverse wethouder Sabine Verschoor “kleurt” winkelgebied Wassenaar

6 juni 201427 second read

Wassenaar – Vanochtend om 10 uur hingen de kersverse Wassenaarse wethouder Economische Zaken, mevrouw Sabine Verschoor en bestuursvoorzitter van het Centrum Management Wassenaar, Jeannine van der Does de Willebois-Geurts, de laatste kleurige paraplu op in het Wassenaarse winkelgebied.

Met de meer dan 500 gekleurde “paraplu’s” of voor de optimisten onder ons “parasols”, die in het winkelgebied werden opgehangen, worden de winkelstraten van Wassenaar vrolijk gekleurd. De paraplu’s zullen na afloop van dit evenement worden verkocht en de baten gaan naar een goed doel. Het project is daarmee niet alleen kleurrijk, maar ook maatschappelijk en duurzaam.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top